Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

STURMTAUCHER LOPETTAA TAI AINAKIN JÄÄ JÄÄHYLLE!

HEVOSET MYYNNISSÄ:

OSTAJA ILMOITTAA KASVATTAJALLE OSOITTEEN MUUTOKSESTA!

KUVIA EI SAA MUKAAN, LUONTEET KYLLÄ!

päivitetty 26.07.2016

SUOMENHEVOSET, ZODIAC:IN KASVATIT, FANFICTION VON GATEAWAY & HESTIA SEPHORA LÄHTEVÄT YSTÄVÄLLENI MIISULLE HIRVITAMMEEN (luvat kuviin, jos haluaa mukaansa)

GLIMMER OF BLOOD, MADAMOISELLE MNEMOSYNE, ISADORA BANDORA, GOLDEN ELEANOR, VEKSUTTIMEN VIKIUKKO JA WAYS BLOODY SECRET JÄÄVÄT MINULLE

TIGRIS WOLF OSTAJA ILMOITTAVAA OTTERLEYLLE

BROCKEBACK CASIMIR OSTAJA ILMOITAA MORI-MORILLE

SCARECROW VON GATEAWAY OSTAJA ILMOITTAA TUULI T. -LLE

OSTOPYYNNÖT VAPAAMUOTOISESTI OSOITTEESEEN: ELSU98@HOTMAIL.FI 

 

 

 

Virtuaalihevonen / A sim game horse

Scarecrow von Gateaway


Your man on the road, he doing promo
You said keep our business on the low-low
I'm just tryna get you out the friend-zone
Cause you look even better than the photos


~The Hills - Weeknd

 

Kuvat voi klikata suuremmiksi

 

 

 

Lempinimi Scarre Sukupuoli Ori
Rotu ja säkäkorkeus Suomalainen puoliverinen (FWB) 171cm Väri ja merkit rn , kpku , vej vsk
Syntynyt 1.2.2015 3v Kasvattaja Tuulia T. , Gateaway 
Painoitus Kenttäratsastus Taso VaA , 140cm , 130cm
Omistaja Elsu (VRL-11938)    
Rekisterinumero VH15-031-0778    
Meriitit -    

 

 

Luonne

Yleisesti

Scarre on ihastuttava nuori mies. Orilta löytyy niin älliä pääkopastaan, kuin mielyttämishaluakin. Hevonen ei ole koskaan yrittänyt pahojaan ja hevosen kanssa on melkein kuin ruusuilla tanssisi. Scarre osaa kyllä näyttää kavionsa, tarpeen tullen.

Tallissa

Scarre rakastaa rauhaa ja ori pärjää yksin helposti. Scarre on hieman hermostunut ruoka-aikoina ja saattaa kolistella karsinan ovea. Ärähtämällä ori kuitenkin lopettaa ja aloittaa hörisemiskerjuun, johon kovempisydäisempikin kyllä sulaa. 

Tarhassa ja laitumella

Scarre saa aina pukkikohtauksen päästessään ulkoilemaan. Mutta kun se on vain mukavaa oripojan mielestä. Hevonen rauhoittuu kuitenkin nopeasti, keskittyen syömään. Ulkona, kun on ruoka-aika ori hörisee sydämmensulattavasti, että saisi jo aikaisemmin ruokaa. Kiinni hevonen antaa nätisti, mutta jos mukana on porkkana taikka leipä, ori suorastaan rakastaa sinua, ja onkin portilla ennen kuin huomaatkaan. Muuten oria saakin käydä hakemassa sieltä kauimmaisesta nurkasta.

Taluttaessa

Scarre on välillä malttamaton ja välillä ihan rauhaksiin. Kuitenkin ketjuriimunnaru on erittäin kätevä kapistus, joka pitää orin kunnolla myös riehumispäivinä. Tammojen kuin orienkin ohi kävelee ruhtinaalisesti, ja kävelee ilman yleisöäkin arvokkaasti.

Hoitaessa

Scarren voi hoitaa niin vapaana kuin kytkettynä. Ori seisoo kyllä paikoillaan, mutta käytävällä voi pienesti steppailla paikoillaan. Scarrella on kuitenkin ongelmia, jos puunaustuokia venähtää pitkäksi ja silloin kyllä alkaa steippailu ja pyöriminen karsinassakin. Ori onneksi välttelee vesilätäköitä ja muutakin likaa, joten yleensä harjaus onkin nopeasti ohi. Varusteet menevät helposti päälle, vaikkakin satulavyötä pitää rauhaksiin kiristellä. Suitset on helposti päässä, mutta suojia laitettaessa jalat saattavat välillä nousta verkkaisesti.

Yleisesti ratsuna

Scarre on herkkä suustaan, eikä nyt hirveän suuria pohjeitakaan kaivata. Orilla on pehmeät, joustavat ja aikaavoittavat askeleet. Scarren askeleista on helppo istua, ja nostot toimii hellästi. Scarre pyrkii muotoon taitavan ratsatajan kanssa, mutta uuden tai kokemattoman kanssa pää pysyy ylhäällä.

Koulussa

Scarre taipuu kouluun mielellään, jos on sillä tuulella. Kyllä kouluun taivutaan muutenkin, muttei hirveän mielellään. Ori jaksaa hioa tiettyjä liikkeitä pitkäänkin, jos ei huono päivä ole iskenyt. Scarre toimii hyvin ja taipuu nätisti, lapojenkaan ei ole tapana kaatua. Jalkoja käytetään tasapainoisesti, ja koko hevonen näyttää tasapainoiselta ja oikein mielyttävältä ratsastaa. Kuskin täytyy kuitenkin pitää Scarre toimeliaana koulussa, muuten voi löytää itsensä orin kaulalta taikka kentän aidan viereltä, orin mutustellessa ruohoa maasta.

Esteillä

Scarre hyppää esteiden yli tyylillä. Oria tarvitsee kuitenkin hieman pidätellä, jotta tempo pysyy koko ajan maltillisena, eikä mennä liian lujaa tahtia. Scarre ponnaa niin pienten kuin isompienkin esteiden yli, vaikka kuski nyt menisikin vähän miten sattuu. Herra menee kuitenkin paremmin, jos kuskikin keskittyy tekemiseen, eikä vaikkapa söpöön varsaan laitumella. Scarre hieman voi tuijotella erikoisesteitä, mutta niidenkin yli mennään, jos on ihan pakko.

Maastossa

Scarre on hieman hermostunut huonoina päivinä, mutta rauhoittuu kyllä. Hyvinä päivinä ori ei välitä, vaikka jokin tippuisi taivaalta sen eteen tai viereen. Ori pitää vedestä, muttei täysin sitä rakasta. Maastoesteillä pitää vauhdista, mutta pysyy kyllä aisoissa, kunhan ratsastaja muistuttaa välillä olemassaolostaan pohkeilla tai puolipidätteillä.

Trailerissa

Scarre on pieni projekti saada kyytiin, mutta rehuämpärin tai kaverin kanssa ori menee mieluusti. Matkatessa on ihan rauhallinen, eikä kolistele ylimääräisiä. Scarre pärskähtää aina pienesti, kun sitä puretaan kyydistä ja näyttää selviytyjältä, varmaankin omasta mielestään.

Kisapaikalla

Scarre tuijottelee ympärilleen hermostuneena. Ori rentoutuu kuitenkin nopeasti, viimeistään lämmittelyssä. Kisaradalla voi ensiaskeleet olla jäykkiä ja yleisöä tuijotellaan korskahtaen, mutta radan alkaessa hevonen keskittyy ratsastajaansa omalla tavallaan. Hieman kuitenkin yleisöä pidellään silmällä, ja yksikin paperipussi tai sateenvarjo ja se on sitten nopea pomppu poispäin noista kammotuksista. Ori jatkaa kuitenkin matkaa, jos vain saa tilausuuden tehdä ravi- tai laukkaympyrän. Hevonen voi hieman säikähtää taputuksia, mutta hätkähtää vain, ja jatkaa liikkumista normaalisti tämän jälkeen.

Sukupuu (yli 6-polvinen)

katso täydellinen sukupuu täältä

i. Scorpia's Jokerman

fwb 170cm trn

ii. Boysdontcry COS

YLA2

fwb 174cm mrn

iii.Voltire Impera

trak 163cm

iie. Rubinezza NR

fwb 162cm

ie. Anaemia SIN

kadonnut

iei. Carter RG

xx 168cm rt

iee. Chritical CF

kadonnut

e. Sleeping Beaty Stinder

fwb 168cm rn

ei. Felix Felicis Vegas

fwb 170cm tprn

eii. N' Sweetness Fizz

Ch

fwb 165cm rn

eie. Ginerva Vegas

fwb 155cm prt

ee. Rosetanz II

fwb 164cm rn

eei. Daiquiri 'If

VIR MVA Ch , KTK-I

fwb 173cm m

eee. MST Royality

KRJ-I , YLA2

fwb 166cm m

Jälkeläiset

Syntynyt Nimi Emä Omistaja
       
       

Merkittävät kisasijoitukset

KRJ

sijoituksia 0, joista voittoja 0

 

 

ERJ

sijoituksia 0, joista voittoja 0

 

KERJ

sijoituksia 1, joista voittoja 0

20.01.2016 - Läpikuultava - CIC4 - 5./26.

 

Päiväkirja

Valmennukset

00.00.0000

Omistajan kirjoittamat

00.00.0000

Sturmtaucher on virtuaalitalli, eli mitään ei tapahdu oikeasti!

©2019 Sturmtaucher - suntuubi.com