Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

STURMTAUCHER LOPETTAA TAI AINAKIN JÄÄ JÄÄHYLLE!

HEVOSET MYYNNISSÄ:

OSTAJA ILMOITTAA KASVATTAJALLE OSOITTEEN MUUTOKSESTA!

KUVIA EI SAA MUKAAN, LUONTEET KYLLÄ!

päivitetty 26.07.2016

SUOMENHEVOSET, ZODIAC:IN KASVATIT, FANFICTION VON GATEAWAY & HESTIA SEPHORA LÄHTEVÄT YSTÄVÄLLENI MIISULLE HIRVITAMMEEN (luvat kuviin, jos haluaa mukaansa)

GLIMMER OF BLOOD, MADAMOISELLE MNEMOSYNE, ISADORA BANDORA, GOLDEN ELEANOR, VEKSUTTIMEN VIKIUKKO JA WAYS BLOODY SECRET JÄÄVÄT MINULLE

TIGRIS WOLF OSTAJA ILMOITTAVAA OTTERLEYLLE

BROCKEBACK CASIMIR OSTAJA ILMOITAA MORI-MORILLE

SCARECROW VON GATEAWAY OSTAJA ILMOITTAA TUULI T. -LLE

OSTOPYYNNÖT VAPAAMUOTOISESTI OSOITTEESEEN: ELSU98@HOTMAIL.FI 

 

 

 

Virtuaalihevonen / A sim game horse

Fanfiction von Gateaway

I started running,
thinking of all the shit I pulled,
all of the lying.
No more denying, gotta stay true to what I feel,
no need to fight it.


~My Revolution - Mariette

 

Kuvat voi klikata suuremmiksi

 

 

 

Lempinimi Fici Sukupuoli Ori
Rotu ja säkäkorkeus Suomalainen puoliverinen (FWB) 167cm Väri ja merkit m, oej psk
Syntynyt 1.6.2015 3v Kasvattaja Tuulia T. , Gateaway
Painoitus Kouluratsastus Taso GP , 100cm , 60cm
Omistaja Elsu (VRL-11938)    
Rekisterinumero VH15-031-0779    
Meriitit -    

 

 

Luonne

Yleisesti

Fici on uhitteleva ja mahtipontinen ori. Hevonen tuntee arvonsa, ja uhittelee jokaiselle joka uskaltaa tulla nelijalkaisen tielle. Fici kaipaa totuudenmukaiset ja tiukat otteet, jottei ori vedätä 6-0. Hevosella kuitenkin kestää aikaa totutella uusiin asioihin ja tilanteisiin, joihin epävarmasti suhtaudutaan luimimalla. Fici on kuitenkin syvällä sisällään arkajalka.

Tallissa

Fici vihoittelee kaikille karsinan ohi kulkeville. Orilla onkin karsinan seinässään viltti, vain oven kohdalta näkee karsinaan. Fici pitää karsinaansa kokonaan vallassaan, eikä herra siedäkkään muita karsinassaan. Tutut ja tunnollisimmat ihmiset kuitenkin saavat orin ulos ja sisälle karsinaan ilman ongelmia. Muiden kanssa ori sitten ryntääkin ulos karsinasta kaula pitkänä luimien ja hampaita irvistellen.

Tarhassa ja laitumella

Fici seisoo arvokaasti paikoillaan.  Huonoina päivinä ori seisoo kauimmaisessa nurkassa luimien ja toista takajalkaansa lepuuttaen. Portille ei tule vastaan, muttei lähde kyllä karkuunkaan. Laitumelle lähtee laukaten innoissaan, mutta alkaa heti setvimään arvojärjestystä muiden kanssa. Yleensä muut myöntyvätkin Ficin olevan ylin, mutta oria ei kannata laittaa muiden tempperamenttisten hevosten kanssa samalle laitumelle. Fici laiduntaakin yleensä yksin ylälaitumella, tai parin muun orin kanssa.

Taluttaessa

Fici steppailee narun päässä ja hörähtelee jokaiselle vastaantulevalle tai ohitettavalle tammalle esitellen mahtipontisia askeliaan. Orilla pidetään tämän takia orikuolainta, sillä hevonen ei pysty vastustamaan kiimaisia tammoja, vaan kiskaisee kyllä taluttajansa maahan päästäkseen tammojen luo.  Oreille luimii ja korskahtelee riitaa haastaen, joten Fici kannattaa kiertää kaukaa, ettei halua potkua kohti.

Hoitaessa

Fici on mielenkiintoinen. Ori täytyy sitoa kiinni, ellei halua mahdollisia muistoja orin purukalustosta käteensä. Tuttujen kanssa hevonen on rento ja nauttiikin harjauksesta, mutta uusien tai vähänkin huonona päivänä hevonen näykkii kyllä ilmaa ja ihmisiäkin, välillä jopa potkii. Varustaessa Fici steppailee paikoillaan, eikä rauhoitu kyllä kommennuksella vaan rauhallisuuden kanssa. Suitsia laittaessa nostaa päänsä kilometrin korkeuteen, mutta pitää sen alhaalla herkkujen avulla.

Yleisesti ratsuna

Fici on sentään mukava ratsu. Ori on kuuliainen ja ottaa avut herkästi vastaan. Hevosella on suuret, joustavat askeleet, joissa on helppo istua. Huonoina päivinä askellus voi olla hieman haastavaa, mutta muuten Ficin kanssa työskentely on mukavaa. 

Koulussa

Fici loistaa melkein tuuduttaen katsojat askelluksellaan. Ori liikkuu pienen pienin avuin, ja välillä voi olla varma, että hevosella saataisi olla jopa telepaattisia kykyjä ratsastajansa kanssa. Ori taipuu vaikeaankin kouluun, joten se ei tuota ongelmia. Ori ei välitä, vaikka pieniä virheitä ratsastaja tekisi, mutta suuremmissa virheissä ori hyytyy paikoilleen ja kääntää päätään vilkaisten ratsastajaa epäillen ja sen jälkeen valmentajaa, tai katsojia kysyvästi. Ratsastajan kannattaa huokaista tässä vaiheessa syvään ja jatkaa hellemmin avuin. Fici näyttää nauttivan pienistä aivopähkinöistä, joita saa vaikeammista liikkeistä ja taitavan sekä tutun ratsastajan kanssa menoa on erittäin rentouttavaa katseltavaa.

Esteillä

Fici on epävarma hyppääjä. Orilla ei tämän takia yleensä harrastetakaan ilman halki liitelyä, mutta välillä tuo hauskaa vaihtelua harmaaseen arkeen. Fici vaatii tarkan ja herkän ratsastajan, joka osaa ohjata orin hyvin esteelle. Hevosella ei ole puhdas hyppytyyli, jossa välillä on vaikea pysyä selässä ja puomitkin yleensä putoilevat.

Maastossa

Fici on epävarma myös maastossa. Maastoesteet ylittyvät hyvinä päivinä, mutta huonoina tuleekin kieltoja ja pahimmassa tapauksessa kaatumisia. Muutenkin maastossa ori kuljeskelee steppailen, valmiina täräyttämään itsensä karkuun hevosia syöviltä tappajaetanoilta ja muilta kammotuksilta. Hevosen kaveriksi kannattaa ottaa varma maastoilija mukaan, mutta pitää kunnollinen välimatka.

Trailerissa

Fici matkustaa yksin parhaiten. Rekassa orin ja toisen hevosen väliin kannattaa jättää yksi paikka väliin. Ori on rauhallinen matkaaja, joka astelee ja poistuu kuljetusvälineestään mahtipontisena ja kaikkitietäväisenä. Kyytiin ei kuitenkaan mennä, jos siellä on joku muukin nelijalkainen. Purkaessakin ori haluaisi olla ensimmäinen, mutta onneksi rekan sivuluukku on kätevä tähän ongelmaan.

Kisapaikalla

Fici astelee pää korkealla, ja arvokkaasti. Ori ei jätä kyllä ketään epäselväksi, ketä täytyy varoa. Hevoselle laitetaan kisoihin punainen rusetti häntään, sillä kilpailuissa orin jalat heilahtelevat kahta kauhemin taikka herkemmin. Ficiä talutellaan vain suitset päässä, jotka kannattaa laittaa päähän jo ennen purkua. Fici korskahtelee ja hörähtelee lämmittelyalueella, mutta jos on mahdollisuus lämmitellä oria jossain muualla rauhassa, kannattaa mahdollisuus napata äkkiä. Radalla Fici keskittyy ratsastajaansa ja parhaimpaan mahdolliseen suoritukseen, joka ei ole vaativaa koululuokissa. Kiimaiset tammat voivat kuitenkin häiritä orin singaaleja ja suoritus mennä pahastikkin mönkään.

Sukupuu (3-polvinen)

katso täydellinen sukupuu täältä

i. Wolf's Park Fiction

KRJ-I

fwb 166cm m

ii. White Tsikatilo

KRJ-I , YLA1

fwb 171cm rn

iii. Rhinestone Eyes

fwb 172cm m

iie. Kerosene

fwb 167cm rn

ie. Hukkapuron Edith

KRJ-I

fwb 166cm 

iei. Camouflage

YLA1 , ERJ-I

fwb 167cm rt

iee. Eden

KRJ-I

hann 166cm rt

e. Seven Witches F

fwb 169cm trn

ei. Muskeet PB

VIR MVA Ch , KTK-II , KRJ-I , YLA2

holst 170cm rn

eii. Jak GER

Ch , KRJ-II , KTK-III , YLA2

holst 172cm m

eie. Witchcult GER

KRJ-II , YLA2

holst 165cm trn

ee. White Seven Steps

KRJ-I , SPL-II , YLA2

fwb 172cm prn

eei. Soft Skeletons

fwb 175cm rn

eee. Althea

VPA-I

fwb 170cm rn

Jälkeläiset

Syntynyt Nimi Emä Omistaja
       
       

Merkittävät kisasijoitukset

KRJ

sijoituksia 0, joista voittoja 0

 

 

ERJ

sijoituksia 0, joista voittoja 0

 

KERJ

sijoituksia 0, joista voittoja 0

 

 

Päiväkirja

Valmennukset

00.00.0000

Omistajan kirjoittamat

00.00.0000

Sturmtaucher on virtuaalitalli, eli mitään ei tapahdu oikeasti!

©2019 Sturmtaucher - suntuubi.com