Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

STURMTAUCHER LOPETTAA TAI AINAKIN JÄÄ JÄÄHYLLE!

HEVOSET MYYNNISSÄ:

OSTAJA ILMOITTAA KASVATTAJALLE OSOITTEEN MUUTOKSESTA!

KUVIA EI SAA MUKAAN, LUONTEET KYLLÄ!

päivitetty 26.07.2016

SUOMENHEVOSET, ZODIAC:IN KASVATIT, FANFICTION VON GATEAWAY & HESTIA SEPHORA LÄHTEVÄT YSTÄVÄLLENI MIISULLE HIRVITAMMEEN (luvat kuviin, jos haluaa mukaansa)

GLIMMER OF BLOOD, MADAMOISELLE MNEMOSYNE, ISADORA BANDORA, GOLDEN ELEANOR, VEKSUTTIMEN VIKIUKKO JA WAYS BLOODY SECRET JÄÄVÄT MINULLE

TIGRIS WOLF OSTAJA ILMOITTAVAA OTTERLEYLLE

BROCKEBACK CASIMIR OSTAJA ILMOITAA MORI-MORILLE

SCARECROW VON GATEAWAY OSTAJA ILMOITTAA TUULI T. -LLE

OSTOPYYNNÖT VAPAAMUOTOISESTI OSOITTEESEEN: ELSU98@HOTMAIL.FI 

 

 

 

Virtuaalihevonen / A sim game horse

Wolf's Cheetah

Let me tell you this story
It was that guy
First you loved, then you promised
Two of us losing control, crazy night
~Goodbye - Feder

Kuvat voi klikata suuremmiksi

 

 

Lempinimi Cheetah Sukupuoli Tamma
Rotu ja säkäkorkeus Suomalainen puoliverinen (FWB) 165cm Väri ja merkit mkm
Syntynyt 3.3.2015 1v Kasvattaja Hukkapuro
Painoitus Kouluratsastus Taso GP 110cm 50cm
Omistaja Elsu (VRL-11938)    
Rekisterinumero VH15-031-0818    
Meriitit -    

 

 

Luonne

Yleisesti

Cheetah on kaksinaamainen otus. Uusille ihmisille hörisee ja esittää maailman ihaninta tammaa. Tutuille voidaankin jo näyttää hampaitakin, mutta yleisesti Cheetah on huomionkipeä nuorukainen. Tammalta löytyy kyllä mielyttämishalua, vaikkakin välillä voi pistää vastaankin. Cheetah on perso herkuille ja yrittääkin niitä varmaan saada uusilta ihmisiltä. Tutuista tamma tietää jo,  ettei niitä tule, niin voikin näyttää hieman tympeämpääkin naamaa. 

Tallissa

Cheetah seisoo peppu ovea päin. Tamma pärjää niin yksin kuin muidenkin ollessa tallissa, muttei kerää itseensä huomiota. Karsinasta tullaan hieman vauhdikkaasti ulos, ja osaa avata karsinansa. Tämän takia Cheetahin karsinan ovessa on ylimääräiset salvat. Ruoka-aikaan kolistelee karsinan seinää etujaloillaan.

Tarhassa ja laitumella

Cheetah käyskentelee rauhallisesti. Laitumella jaksaa vain syödä. Tamma ei tule luokse portille, muttei kyllä lähde karkuunkaan. Uusille tulee kyllä yleensä luokse, mutta tutun nähdessään vain pärskähtää syvään ja kökötää paikoillaan. Cheetah ei oikein ole sosiaalisesta päästä, mutta laiduntaa kyllä muiden seurassa. 

Taluttaessa

Cheetah tanssahtelee tuttujen kanssa vierellä, ja heittelee takajalkojaan. Uusien kanssa kävelee rauhallisesti, ehkä hieman jopa taka-alalla. Kuitenkin aina vastaantuleville muille hevosille hieman luimitaan, oli kyseessä sitten ori tai tamma.

Hoitaessa

Cheetahilla on tapana seisoa ylväästi paikoillaan. Uusien ihmisten kanssa nostelee jalat nätisti, ei yritä syödä elävältä sekä pintelitkin menevät jalkoihin mukisematta. Tuttujen kanssa jalat tuntuvat liimautuvan lattiaan, mutta pinteleitä laittaessa ne lentelevät vähän joka ilmansuuntaan. Satulaa kiristäessä saa olla tarkkana omista käsistään, ettei niihin jää Cheetahin purukalustosta jäljet. Kuolaimet menevät suuhun vain porkkananpalan avustuksella, sillä tamma on erittäin perso herkuille.  Cheetahia ei voi hoitaa vapaana, vaan se täytyy aina laittaa kiinni käytävälle molemmin puolin.

Yleisesti ratsuna

Cheetah on selästä käsin lempeämpi tutuille, kuin uusille ratsastajille. Uusia viedään kuin pässiä narusta, mutta tutuilla ollaan tarkempia avuista. Neidillä on pitkät, joustavat askeleet, joihin tarvitsee hieman totuttelua. Tamman kanssa periksi antamisen ei kuskilla kuuluisi olla edes pienenäkään ajatuksena takaraivossa,  vaan ratsastaa määrätietoisesti. Cheetah myöntyy kyllä, kunhan nyt selvitellään kumman mukaan mennään. 

Koulussa

Cheetah hakeutuu hyvin muotoon ja keskittyykin ratsatajaansa. Tamma taipuu vaikeaankin kouluun, kunhan on tuttu ja herkkä kuski. Neidillä osaa olla hyvin herkkä suu, myös jalkojen kanssa on oltava tarkkana. Kuljettajan pääkopan ja kropan kestäessä pienenpieniä apuja, Cheetah näyttää tanssivan. Liidokkuutta tamma tarvitsee kuitenkin välillä lisää, muuten tamma on hieman ylisuorittaja isänsä tapaan.

Esteillä

Maastossa

Trailerissa

Cheetah on rauhaksiin. Lastaus ja purkaminen on hieman säätöä tuttujen kanssa, mutta yleensä uusien ihmisten kanssa kyytiin mennään rauhaksiin. Matkustuksen aikana seisoo vain paikoillaan, ja tyytyy heinäsäkkiin. Rauhattoman matkustuskaverin kanssa ei jaksaisi olla, vaan sitten näykkii toista ja alkaa myös sättäämään. Rauhallisen kaverin kanssa, tamma melkein jopa torkkuu kyydissä.

Kisapaikalla

Cheetah askeltaa piaffea paikoillaan, vaikka vasta varustettaisiin tammaa. Pienellä läpsäyksellä lapoihin helpottaa ja hevonen seisoo paikoillaan, kuitenkin tutkiskellen ympäristöään. Lämmittelyssä reagoi hieman liiankin voimakkaasti ja kaikenmaailman askellukset tulee kyllä esille, vaikka pitäisi vasta kävellä. Kuskin tarvitsee kuitenkin vain jatkaa mitä oli tekemässä, pienesti tammaa pidätellen niin mustankimo neitokainen rauhoittuu. Radalla jatkaa ylisuorittamista, ja ratsastaja saa olla hieman tarkempi avuistaan. Cheetah on silti näyttävä radalla kuin radalla.

Sukupuu (3-polvinen)

katso täydellinen sukupuu täältä

i. Crayon Vidar

swb 163cm rt

ii. Strangeland 'If

swb 168cm rt

iii. Szantazowac

old 170cm

iie. Vems Rosmarin

YLA3

swb 160cm rt

ie. Viktoria Halden

swb 159cm rn

iei. Wellington

swb 156cm 

iee. Big Dream Believer

kwpn 165cm trn

e. Wolf's Savannah

KV-II

fwb 167cm km

ei. Nameas Obsidian DC

trak 172cm km

eii. Nameas Orkan

trak 157cm km

eie. Roxette

kadonnut

ee. Hukkapuron Edith

KRJ-I

fwb 166cm rt

eei. Camouflage

YLA1 , ERJ-I

fwb 167cm rt

eee. Eden

KRJ-I

hann 166cm rt

Jälkeläiset

Syntynyt Nimi Isä Omistaja
       
       

Merkittävät kisasijoitukset

KRJ

sijoituksia 0, joista voittoja 0

 

ERJ

sijoituksia 0, joista voittoja 0

KERJ

sijoituksia 0, joista voittoja 0

 

Päiväkirja

Valmennukset

00.00.0000

Omistajan/muiden kirjoittamat

00.00.0000

Sturmtaucher on virtuaalitalli, eli mitään ei tapahdu oikeasti!

©2020 Sturmtaucher - suntuubi.com